ID:
87-35
Storing:
Motor | Visschers Revlidatie hulpmiddelen op maat
Registratie datum:
29-03-2021
Naam:

Ton Visschers | Visschers Revlidatie hulpmiddelen op maat

Email:

tonvisschers@home.nl

Telefoonnummer:

0634457636

Adres:

Lyra, 10, 5175XL Loon op Zand

Bestelnummer:

Onderdeel:

Probleem:
Het betreft een zwarte voorwiel motor in 28 inch gespaakt Gemonteerd in een fiets die ik zelf gebruik
Al in een vroeg stadium zat er tijdens rijden een fiks krassend geluid. Bij stoppen met trappen en uitdrijven is het geluid weg. Systeem niet aanzetten en fietsen is het krassend geluid er ook niet. Ik heb dit al eerder gemeld maar er was op afstand niet echt een diagnose te stellen. Ik hoorde het wel maar stoorde mij matig. Echter gebruik ik vanaf nu een hoortoestel en dan is het geluid absoluut zeer onprettig. Ik verwacht dat jullie alleen maar een diagnose kunnen stellen als de fiets bij jullie komt. Of kunnen jullie met dit gegeven we; aangeven wat er kan gebeuren. Ik kan makkelijker het wiel naar jullie sturen ipv de gehele fiets.
Het systeem is ongeveer in oktober 2019 ingebouwd
Ik hoor het graag
Vriendelijke groet Ton Visschers